diumenge, 23 d’agost del 2009

Salvar la F1 i el futbol....? A fer la mà !

Fa mesos el director de la sucursal de Bancaja ens va trucar per  telèfon. La pòlissa de crèdit que la meua empresa havia signat amb ells tot just un any abans i que en aquell moment estava al 50% no l'anaven a renovar. Això significava que abans d'una setmana es devien dipositar 50.000 euros amb independència dels perjudicis que pogués causa.
Ningú ens va ajudar i només la professionalitat del cap financer  de l'empresa que va fer equilibris  en la corda fluixa, ens va fer complir amb Bancaixa en el dia assenyalat i a l'hora assenyalada. "Quan les coses canvien ja us telefonaré i signarem una nova pòlissa. clar que les condicions hauran de ser diferents .... la crisi ja s'en 
sap"
Ara, Don Francisco vol salvar el VCF, que és una empresa privada; vol tambè salvar el negoci o negociete de la F1 que està en mans d'amics; que fem amb els iots i els amarratges ...? 
Don Francisco com els peperets valencians i espanyols són populistes de collons. El seu populisme consistix en donar-li al inculte i bò poble valencià això que més li agrada: festa, paella i.... som els millors del 
mónnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Bisca Balensiaaaaaaaaaaa!
Don Francisco apareix hui com el salvador d'un símbol de la "valencianía como Dios manda para ofrendar glorias a España": el VCF. Segur que les penyes neofascistes del club i els blavers de la Comunidá Balensiana ja li estaran besant les mans ....i llepant el cul. Però que no acabe aquí la festa. Si la Copa Amèrica s'ha anat, la F1 no ens la treu ni sa puta mare. ¿MILLONES.....?, ¡ MECAGOENLÁ. Los que se necesiten Rita !