diumenge, 11 de maig del 2008

Aquesta setmana Reporters Sense Fronteres ha presentat el seu informe "Els perills d'informar Europa" on el País Valencià està present pel tancament dels repetidors de TV3.
RSF assenyala que els seus estudis son"molt exigents i escrupolosos", i per tant considera que aquest és un assumpte "molt greu que afecta les llibertats de la societat".
A més a més no hem d'oblidar que al president Camps li agrada el menyspreu continuat a la llibertat d'expressiò i que mai no respon al periodistes.
Supose que els dirigents, tant pepers com psoistes hui se senten molt orgullosos: El País Valencià guardonat com una illa antidemocràtica a l'Europa del segle XXI.

1 comentari:

Lucrècia de Borja ha dit...

Si, una vergonya.

I el més trist de tot es que es podria haver solucionat des del principi, sols amb la voluntat del Joan Clos. I per què no ho va fer?

Perquè al nou Estatut de Catalunyahi havia una esmena on explicava que les concessions de TV autonòmiques les donaria la Generalitat i no l'Estat. Una llei molt semblant a aquest és la que hi ha al nou Estatut Valencià, i amb la que s'ha emparat Camps per tancar els repetidors als que el ministeri de l'interior (Estat) havia concedit la seua emissió, encara que sols fora de paraula.

I on està el problema? L'esmena de l'estatut de Catalunya es va denegar, emntre que la del País Valencià encara s'està discutint. Si Clos deia que si, que el ministeri dona permís, aleshores està admitint que a Catalunya també ho ha de donar l'Estat.

Conclussió: Els valencians ens baixem els pantalons sempre que cal pels catalans, perquè ens creiem els PPCC, però... i ells??