diumenge, 12 de juliol del 2009

El Papa Camps

Segurament després d'aquella entrevista del Papa i Camps a la Ciutat de València, D. Francisco pensa i es creu que ell, com el Papa, és infal.lible. I l'entorn "peperet" tambè s`ho creu: Tot allò que Paco diu... va a missa. Però esta vegada el que Camps diu o el que no ha dit.... està en els jutjats.

Camps ha aconseguit assimilar la seua persona a la del País Valencià.. Atacar-li a ell és atacar al país i mentres que els valencians són testimonis de com a poc a poc cau la gran mentida, els balensianos es creuen, a ulls tancats, la paraula del "Papa" Camps, creador de la F1 i l’America`s Cup
Camps es defén com pot. Les misèries són moltes. Diuen que en el pitjor dels casos la seua condemna només seria pagar una multa d’uns pocs milers d’euros. Per a ser governant cal ser digne i desbordar moralitat. Al president de la més alta institució valenciana jo li exigisc que li sobre tones de honorabilitat, dignitat i moralitat.
Per a mi Camps és un amoral complet i el seu entorn encapçalat per Rita també. Justifiquen tot allò que no té cap justificació. No es pot banalitzar amb les anxoves ni amb la legitimitat de pagar “cash”. Este escàndol és una vergonya però ... que es pot esperar en el país de l’escàndol permanent?.