dissabte, 5 de setembre del 2009

Jorge ..... Semos ComunidaZ, semos Españñññññña.


Jorge i els amiguets fan un canvi. Amb un par! Seguixen al líder de Madrid i es queden bocabadats. Primer de tots el  líder, després d'ell Madrid i més enllà Espanya .... I si ell aixì ho vol,  potser un dia tindran un seient al parlament espanyol i una mare asseguda a qualsevol ajuntament balensiá

Els nostres socialistes espanyols, camuflats fins ara sota les sigles del País Valencià, amb residència a la Comunidaz Balensiana i presumptament afectats pel dur estiu que hem passat enguany, han vist la llum,  han vist el seu deu Jose Luis i a la seua deessa Leire .... i han flipat. La calor pot arribar a ser perillosa.
Feia temps que no tenien cap idea, ni bona ni dolenta, i sentien una gran enveja dels peperets ja que els peperets són, aixo sì,  ells mateixos, autèntics, sense trucs ni enganys. Són clars directes, certs i veritables. Sense falsedats. No ens agradarà, però són ells. Tenen les idees molt clares i saben com donar pel cul.

Doncs els socialistes que no tenen ni puta idea, miren al seu voltant i es troben amb uns peperets triomfadors.  Em puc imaginar a la mamá regidora dient-li a la seua amada filleta que hemos de hacer algo, la cosas no pueden seguir aixì ....  I m'imagine a la deessa i a deu dient li a Jorge ¡ venga, hombre, haz algo,una idea brillante para que haya un cambio....! ¿Que hacemos Jorge? ¿que hacemos...? Pero, lo que hagamos.... ¡ con talante!
I de sobte Jorge troba la solució: la imitació. Els socialistes espanyols amb residencia a la Muy noble y leal Balensia ja lloen a Espanya, ja marxen per la ruta imperial A-3 cap a Madrid, cap a Espanya i sobre tot lo més important: YA SEMOS COMUNIDAZ BALESIANA.  ¡¡¡¡ José Luis, Leire, Maria Teresa .... SEMOS COMUNIDAZ.SEMOS ESPAÑÑÑÑÑÑÑÑÑÑA. !!!! Y seremos más españoles que el PP  y odiaremos a la lengua más que el PP y seremos más anticatalanes que el PP.
¡¡¡¡ José Luis, Leire, Maria Teresa .... SEMOS COMUNIDAZ.SEMOS ESPAÑÑÑÑÑÑÑÑÑÑA. !!!!
Y azul en el corazón  y en la bandera, y en la solapa y en el culo José Luis, ARRIBA ESPAÑA !
M'alçe i vomite. Tigeu collons, les vostres sigles son PSOE i sou la vergonya de tants i tants  valencians. Tingeu vergonya .....!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bè i molt clar