dissabte, 3 d’octubre del 2009

Canviar la Historia


Si la perversitat humana no té límits, la perversitat i crueltat dels PePerets valencians assolix els nivells més elevats. Esta gentola fa qulasevol cosa per que tot un poble es convertisca en un grup de descerebrats: No accepten les sentències judicials i es vanaglorien d'això una vegada i una vegada mes i mil vegades si cal; controlen els mitjans de comunicació, manipulen l'educació, reescriuen la Història per que s'adapte al seu guió i a la seua ideologia. No tenen vergonya i només el fet que la societat civil estiga adoctrinada pot explicar que al País Valencià passe el que esta passant.
El nostre País és diferent i ja ho he dit en altres ocasions, Al País Valencià quan pitjor estan les coses, la ciutadania més recolza a estos governants ignorants. A Camps li queden poques eixides pero cada vegada el poble li recolza mes ifins i tot "rezamos por ti". Atacar Camps es atacar tots els valencians. Això ha fet creure esta gentola. Som els campions del mon en corrupciò, especulaciò i turisme de borratxos, pero el poble es feliç amb Canal 9, les glories a España, la Rita i lo-millor-del-mon-me-cague-en-lá"

Ara l'ajuntament de València recolza canviar, mutilar i manipulra l'art. Manipular i canviar el text d`una opera de Chapí canviant les referències al poble català per alusions al poble valencià és simplement una merda. I que este munt de merda s’atribuïsca la representació de tot un poble ....  Es pot ser mes miserable ?