dimarts, 9 de març del 2010

El govern de la veïna

Amb el govern que n’hi ha a Espanya el PP valencià sembla una colla de sants. El govern espanyol deia que no hi havia crisi, que mai no arribarien els 4 milions d'aturats, que no estaven negociant amb ETA, que els jutges són independents ..... Però la realitat era diferent i el govern d'Espanya ho sabia. Sabia i sap que hi ha crisi, que negocia amb terroristes com el Chavez, que els jutges són dependents com el Garzón. ....
El govern d'espanya és un govern presidit per un tonto de somriure permanent i al temps un tonto covard. Pot fer i desfer, negociar i renegociar comprar, vendre i recomprar jutges que si els espanyols li han votat será seu plat de gust.... però donant la cara al parlament  espanyol.

Si el govern d'espanya no fos una reunió de estupids socio-pijos-megaguays completament perduts que no saben on són, el seu ministre de treball s'hauria pujat fa temps dalt d'una de les torres de la ciutat esportiva del Real Madrid i s'hauria tirat per tal de comprovar si Zapatero li tocava amb el seu dit i li feia volar al temps que transforma els 4,3 milions d'aturats en petits eixams de vespes volant alegres a rebre la primavera.

Si el govern d'espanya no fos un govern presidencialista molt a prop al d’una república bananera el senyor Chavez no es riuria dels ministres del govern de Zapatero, un actor de merda i 19 mes no dirien que Zapata és un delinqüent comú ni la vicepresidenta estaria censada fraudulentament al meu País. I es que "manda huevos" que deia Trillo

Si el govern d'Espanya no fos un aparador de la merda d'un país que ens fot la vida, els valencians ens estalviaríem a personatges  com Leire Pajín asseguda al senat com a diputada pel País Valencià o a sa mare que ja no sè ni que fá.

Si el govern d'espanya no estigués tan a prop de les actituds feixistes com està, els jutges serien independents, el president no pressionaria per salvar el cul del seu jutge favorit i excompany de partit oblidant que a les democràcies existeix una separació i independència dels poders.

Si el govern español no fos un mal acudit de govern,  el ministre de foment no mouria a les masses populars a menjar-se als controladors aeris via REAL DECREO LEY por dios y por España Una, Grande y Libre, i així amagar la cagada dels milions d'euros enterrats en aeroports construits pels seus amics i pagats amb els diners de tots. Tant de bò trovar un col.lectiu on clavar el punyal i fer sang. Esperem que no caiga un aviò o si cau que Pepiño siga l'únic passatger

si a Espanya hi hagués un govern amb un mínim grau de moralitat, al País Valencià encara que només fos per vergonya, el govern hauria de ser una mica menys immoral. Però la veïna Espanya té un govern tercermundista, mentider, fals, dubitatiu, feble, fràgil, patètic, inmoral i amoral, manipulador, .... i aixi ens va. Qui no recorda el discurs d'eixa gentola el 12-M quan deien que Mereixem, els espanyols, un govern que no mentisca i que no ens enganye .....?

Deia al començament que amb el govern que n’hi ha a Espanya el PP valencià sembla una colla de sants.
Només heu de mirar l'equip d'Espanya: Zapatero, Pajin, Bibi, Tere, Pepin; Chacón, Corbacho, Sinde; Trini, Bea i Garmendia. Però si es que en un mà a mà l'equip d'Espanya fa bo a l'equip del País Valencià. Es per això que Camps es riu de les sentències judicials, que Oooole las corrida toro-torito-bravo-matador-con-un-par serán aviat un “Bien de interés cultural” . I encara tenen vergonya de reclamar més policia al Cabanyal quan ells han destrossat deliberadament el barri durant dècades.

Qual el mal vé d'Almansa...

Deia Quico Pi de la Serra "Tinc un passaport que diu que he nascut a València i per tant sóc espanyol....si els fills de puta ....."