diumenge, 25 de juliol del 2010

Problema ....

Tenim un problema.

ZP fa anys que està instal lat a la Moncloa. Però fa molts anys que porta instal lat, amb tots els seus estris i pertinences, en la mentida.

ZP arribà a la presidència del govern d'Espanya amb una frase convertida en la seua mentida mítica: Els espanyols es mereixen un govern que no mentisca.

I des d’eixe dia ZP ha sigut el millor representant de la mentida, la falsedat i la traïció. ZP ha mentit a tots i ha traït a tots incloent membres del seu partit i socis de govern.Una perleta que diriem.

ZP, potser el major mentider i cínic de la història de la veïna Espanya, va mentir i va enganyar a Artur Mas i sense que el seu fred somriure de traïdor de llibre, deixara la seua cara li explicà que totes les paraules i acords poden ser interpretats i reinterpretats.

Ara ZP s'ha trobat amb la sentència de tribunal constitucional d'Espanya a pocs mesos de les eleccions catalanes.

No vull opinar sobre la sentència (que ja ho han fet molts altres), però sí sobre la reacció histèrica del president, suposadament democràtic d'Espanya. ZP és un perill i com ARA a quatre mesos de les eleccions catalanes la sentència no li beneficia, toca buscar el camí per a no respectar  la llei.

Fastigós. Hui busca el camí però despús-demà buscarà un altre i farà justament el contrari o allò que més li interesse en eixe precís instant Eixe és ZP. Així és ZP.

ZP, fantotxe sense escrúpols es frega les mans perquè prepara una nova traïció a un dels seus protegit: Patxi López. Ara toca traure els pressuposts avant. Vinga, el següent !

Com els reietons medials, traïx i mata, figuradament, a amics, fills, familiars..... a qui faça falta. Tenim un problema amb Espanya.

I com el reflex en un espill, tenim al País Valencià.  Al nostre País, la llista de despropòsits i més que probables casos de corrupció i no acatament de sentències dictades pels tribunals, és tan llarga com la de l’Espanya de ZP: Camps, Rita, Fabra, Rus, Font de Mora.....

Els nostres fantotxes es dediquen amb passió, lentament, sense cap pressa, a esborrar l' empremta del nostre País: llengua, cultura, història, personatges, tradicions pròpies, ….

Para a ofrendar nuevas glorias a Espanya, deixen les caixes d'estalvi en mans de Madrid, es corren per tindre un tren a la capital d’Espanya o a múrcia i li preguen a déu tots els dies que  mai no hi haja un tren cap a Barcelona i Europa.

La mentida a Espanya de la mà de ZP i le seua colla de ministres seudofatxes; la mentida al País VAlencià de la mà de Camps i la seua colla de consellers seudofatxes.
La mateixa merda. El mateix problema....tenim un problema.

1 comentari:

Josep (Benaguasil) ha dit...

PP-PSOE: el mateix gos amb diferent collar.