diumenge, 14 de novembre de 2010

El sultanet, ZP i la foto del mapa dels Països Catalans

El president del govern d'Espanya s'ha fet fotos sense complexos: fent footing, pensant, fent-se auto-publicitat,donan-li puntades a una pilota, pregant civilment amb Obama.... Cap problema. Es un artista al que li agrada mes l'objectiu fotográfic que a Mourinho parlar d'ell mateix.No tenim sort.


Un dia ell va pensar i decidir donar-li per cul a Aznar i de pas als sahrauís, eixe poble molest que es molt util si ens cal fer actes de propaganda amb ells per a benefici electoral propi pero que fa nosa als governs tant si son socialistes com peperets durant la resta de l'any ( I tot siga dit de pas els peperets defensen mes els drets del sharauis que no pas els socialistes). Aixì que agafá un avió i se'n va anar a veure al sultanet del Marroc i de pas a fer-se una foto davant el famós mapa.

Zapatero, es veu, es un tio amb un par d'ous ben posats... sempre que el contendent estiga lluny. En les distancies curtes, en el cara a cara, ZP es un covard i es caga. M'explique: No es va aixecar del seu seient al pas de la bandera americana.... però després s'ha fet intim de tot allò que porte el simbol de les barres i estrelles. ZP no vol relaciò amb els bisbes i l'esglessia però se'n va a pregar amb Obama; ZP es deia "amic" del poble sharaui però hoste del sultanet es va fer la foto davant el mapa .....

Collons Zapatero faça vostè el mateix amb nosaltres, amb els pobres nacionalistes valencians, amb els que tenim la causa mes perduda que el sharauis, amb nosaltres que defenssem la unitat dels Països Catalans: un dia qualsevol, ara que l'AVE ja el tenim a les portes, convida vosté al sultanet i agafadets de les mans i al bell mig de la Plaza del Caudillo que és com li agrada anomenar a esta plaça a la senyora Rita quan es troba a la intimitat, desplega el mapa dels PAÏSOS CATALANS .... i es fa la foto amb la gent d'Esquerra, amb Cucarella, amb Eliseu Climent, amb Subiela, amb Josep Guía amb mi mateix i amb els milers i milers de valencians als que historicament el seu partit -encapçalats per Guerra i Cia- i ara vostè com hereu i còmplice de tots ells ens ha traït o donat pel cul (pot triar vosté mateix l'opcio que mes li agrade)

2 comentaris:

Raimon Bono i Iranzo ha dit...

Deia en Curchill que hom pot enganyar a un molt de temps o a molts poc de temps. En Rodríguez Zapatero es pensa que pot enganyar a tothom sempre i ja se li ha acabat el crèdit.

Joan ha dit...

No se jo que dir-te. Encara l'aparat de propaganda ha de fer de les seues i capgirar les enquestes pero ... tan se val si no es ZP será MR. Tant li fa.... :-(