dimarts, 14 de desembre del 2010

¡ SEÑOR, SÍ SEÑOR. A SUS ORDENES, SEÑOR. AQUI MI CULO, SEÑOR !



El Bloc fa temps que va pasaar del "roig" al "blau". Com que calia tocar poder, calia canviar:
Bandera:   La Blavera, señor !.
Llengua: Per lliure, perdón ¡ Por libre, señor !
Nom del país: comunidábalensiana, señor !
Això ja ho sabiem., Peró em quede bocabadat amb el sentit de la llibertat que té esta gent.

Fa uns dies vaig deixar una pregunta al mur de Facebook de COMPROMÍS. Era esta:
I penseu alguna cosa dels militars a les torres de control dels aeroports del País Valencià? Esteu d'acord amb la pèrdua de llibertats laborals i ciutadanes d'este colectiu?

I Compromis em va contestar:
Coalició Compromis per València Ací tens el pronunciament del Grup Parlamentari al respecte http://www.bloc.ws/web/actualitat/2166-morera-pregunta-si-el-consell-vol-les-competencia-daeroports-per-evitar-mes-atacs-als-usuaris-per-part-daena.html

I jo vaig afegir:
Ja ho havia llegit. Es per això que us faig estes preguntes ja que no hi ha cap referencia al fet de la presencia militar ni a la violació dels drets laborals. Probablement us cal llegir-ho de nou....

I Compromis em va contestar:
Si llegim les declaracions de Morera ens trobem que parla de vaga salvatge. No de pèrdua de llibertats laborals. Que hi ha un decret del govern que canvia les condicions de treball d'este col·lectiu? Sí. Proposes, en tot cas, que eixim defensant les condicions de treball d'este col·lectiu? Respecte la presència militar, tu estàs en contra que facen el paper que els controladors van decidir no fer?
A més, creus que, amb la crisi que tenim al damunt, tant el PSOE com els controladors han portat cosa bona? Per què no ens preguntem com va afectar a l'economia del País Valencià? Al seu sector turístic? A la nostra imatge exterior?

I jo vaig terminar:
Gràcies. Només volia conèixer on sou. Evidentment vos importa mes la economia que no pas les llibertats ciutadanes i els drets laborals. Ja ho haveu dit tot. ¡ A sus ordenes y bona nit

Estic encara bocabadat. Per a COMPROMIS:
- Els drets i les llibertats no tenen cap importancia
- Morera no vol parlar de perdua de llibertats laborals
- No tenen ous per a alçar la veu i defensar les llibertats.
- Encantats amb els militars.
- Ah! Paella, sol i toros ...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No et sembla una mica simple i demagog?? Pots criticar moltes coses del bloc, però és una mica forçat açò, no??

Salutacions!

Joan ha dit...

Forçat????? Per raons personals vaig tancar el bloc fa un temps però no vull deixar de respondre el teu comentari. La lliberat s'ha de defensar sempre i esta vist que els interessos electorals dels partits s'anteposen a la defensa dels drets civils dels ciutadans.

Quan el govern espanyol va enviar els militars a escombrar els drets dels controladros aeris, el Bloc no va dir cap paraula però segur que tant dirigents com militants pensaren: Controladros=privilegiats doncs que es foten i aixì tots contents.

VAGA SALVATGE: es veu que encara hui no tens ni puta idea de que parles. Em sembla que tu tampoc t'has llegit la história i que aviat parlaras tambè de vagues salvatges de metges, miners, mestres, estudiants o treballadors dels autobusos.

No amic, no, Jo no soc politic ni soc controlador aeri pero he treballat dia a dia des que tenia 16 anys, i ara he fet 55 - per les llibertats incloent les llibertats de aquelles persones que no pensen com jo. Probablement he treballat per la teua.

He vist cada dia mes clar que els politics han fet de la seua tasca altruista el seu mitjan de vida interessat.
El Bloc va passar del" roig al blau "en tot: llengua, bandera, nom del Paìs i.... populisme contra un col.lectiu, en aquest cas el dels controladors.
L'actitud gairebe nazi del Psoe i el govern d'Espanya no va ser protestada mai pel Bloc i el que no puc admetre son les respostes de manual.
Soc un ciutadá valencià i demanava una explicaciò a un partit suposadament nacionanislta del meu Paìs i em vaig trobar amb una actitut de merda.

Forçat????? No saps de que parles. Treballa pels drets de tots i no pel dret a escalfar una cadira i viure del contribuient

Joan ha dit...

I finalment contesta'm a les respostes del BLOC al meu correu i vinga, home, que la nit del feixisme va acabar teoricament amb la mort del general!


1.- "Si llegim les declaracions de Morera ens trobem que parla de vaga salvatge. No de pèrdua de llibertats laborals. "
LA meua pregunta: penses que era una vaga salvatge sense pèrdua de llibertats?


2.- Que hi ha un decret del govern que canvia les condicions de treball d'este col·lectiu? Sí. Proposes, en tot cas, que eixim defensant les condicions de treball d'este col·lectiu?
La meua pregunta: penses que un conveni col.letiu es por modificar per Reial Decret? Que tal si cavien per Reial Decret les condicions dels metges i que hajan d'operar fins 13 dias seguits sese descans.?


3.-Respecte la presència militar, tu estàs en contra que facen el paper que els controladors van decidir no fer?
La meua pregunta: No penses que eixa resposta tambè la hauria pogut fer servir el Bloc per justificar qulasevol cop d'estat?????

4.- A més, creus que, amb la crisi que tenim al damunt, tant el PSOE com els controladors han portat cosa bona?
La meua pregunta: on están els controladors ara i que fan., ho saps tu? T'has interessat?

5.- Per què no ens preguntem com va afectar a l'economia del País Valencià? Al seu sector turístic? A la nostra imatge exterior?

Aqui puc dir-te una cosa: el día 8 de desembre 2010 jo estava a una reuniò de treball a Alemania. TOTS els alemanys estaven escandalitzats. La llarga nit havia tornat a Espanya.