dimarts, 1 de maig del 2007

Qui son els culpables ?

Qui es el culpable ? Tant sols el govern del pp o també els altres partits que han fet el paper de còmplice tot aquests anys ?
Hui llegia a la premsa que el govern de la Generalitat, perduda la primera part del combat pel tancament de les emissions de TV3 al País Valencià, han decidit demanar 300.000 € a ACPV.

Els socialistes valencians així com la resta dels partits espanyolistes, alcen ara una mica la veu, però monés que una miqueta, ja que bufen vents electorals. Però ells, mai no han fet res en la defensa dels drets que com a valencians tenim.

Com li escrivia fa poc a Galiana, això de jugar a voltes el paper valencianista, a voltes el mes complaent paper de servidors de Madrid, marca molt clarament la politica d'alguns, de molts al País Valencià. Jo diria que gairebé de tots els que no son valencianistes. I els soistes no ho son.

Tots ells son els culpables. I si no, feu una ullada endarrera: El primer fou Guerra, pero també tots i cadascún dels socialistes valencians que no tingueren valor de donar un cop de puny damunt la taula i anar-se´n. I alershores allò ens va suposar la perdua de la bandera, la llengua i el nom del nostre País.

Hui, molts dels "ja en tenim prou" encapçalats per Plá, no es planten davant del govern espanyol però tampoc no volen alçar la veu aqui, no siga que un caire masa valencianista els hi faça perdre vots. Sé que politicament no es correcte dir-ne això. Però aixi ho pense.

I recordeu que "... hem de sortir al carrer, junts, molts, quants mes millor, si no volem perdre-ho tot."