diumenge, 10 de juny de 2007

4 estupideses1.- Si som valencians tots els que hem nascut al País per quina raó no tots tenen el dret al vot en les eleccions a La Generailtat? M'explicaré: Els nascuts al País Valencià però amb lloc de residencia fora, com ara Madrid, Lleida o Cadis no tenen dret al vot, però un madrileny que tinga el seu apartament a Benidorm i decidisca Fer d'aqueix lloc d'estiu la seua residencia per raons personals, pot fer-ho. El partits nacionalistes valencians haurian de defensar el dret al vot per a tots els nacionals.

2.- Tenim a una valenciana, María Josep Carrascosa, detinguda als EUA. Per quina raó els politics valencians i especialment els membres del govern valencià no comncen una campanya per tal d'assolir el seu retorn? Una bona oportunitat perduda per als partits nacionalistes.

3.- Als pactes del secretari general d'ERC respecte a les accions armades d'ETA, estaven inclosos els territoris de les Illes i del País Valencià? Una bona oportunitat perduda per als partits pro ppcc-nacionalistes.


4.- Som o no som? Aquesta es la questiò

Cap comentari: