dimarts, 17 de juliol de 2007

Quin país, quins politics....!


Feia setmanes que no em pasava pel bloc. El treball, la calor i tambè el sentir-me tip de tanta historia insoportable amb aquesta gentola, no tots es clar, que son els politics que ens toca sofrir.

He deixat per escrit a forums, diaris, cartes al director, forum, etc, etc, etc el meu punt de vista: els nacionalistes som nacionaliste, per damunt de tot. Després serém d'esquerres, de dretes o de centre. Tant li fa, pero sobre tot n a c i o n a l i s t e s.

Estic llegint a internet els diaris valencians:


Primer munt de merda:"EU es planteja un front d'esquerres sense fer referencia al valencianisme" Fa uns mesos algu deia que jo era perillós per fer critica de l'esquerra. Aleshores ja vaig respondre que EU era un partit espanyol. No estava equivocat.


Segon munt de merda: " El PP situa a De España i a la filla de Fabra al Senat i a la dona de Campos a RTVV". Sense comentaris


Terce munt de merda: "El PP fa desapareixer la Direcció General Politica Llingüistica". Natural, son centarlistes i segueixen les ordres de Madrid.


I aixì podria continuar. Em recorde d'una canço crec que de Muntaner que deia: "Plors i laments , de que seveixen? Gent que lluite es el que ens cal.


Al nostre País cal gent que lluite desde el nacionalisme. Primer.... valencians!

Cap comentari: