dissabte, 20 d’octubre del 2007

Quina setmana.


Vicente Rambla, vicepresident del govern valencià, diu que sóc un pertorbat mental ja que vull que TV3 continue arribant al territori valencià, defense els Països Catalans i la unitat de la llengua catalana, sóc soci d'Acpv, etc, etc. Això vol dir que al País Valencià, en som molts els pertorbats.
Vicente Rambla, com molts altres, haurien de tractar de fer servir el seu cervell un poc mes, pero açó em sembla difícil. Es veu que treu pit quan sent el nom "Levante", i encara mes quan sent nom i cognom: "Levante Español" "Levante Español" sí, clar. ¡ País Valencià, prohibit, censurat, al pou .....!
Rambla hauria de preparar una gran protesta i exigir que les televisions d'Argentina, Colòmbia, Equador o Cuba que arriben al País Valencià mitjançant "Canal Satel.lite Digital" no es puguen vore ja que invadixen i contaminen l'espai lingüístic espanyol. A més a més fan servir paraules com "carro" o "plomero" que son "extranjeras" i ¿que volen? ¿preparar una invasió d'Espanya o del Levante Espanyol? Cal prohibirles inmediatament, Mariano.

Antonio Bernabé, del.legat del govern espanyol s'afanya en cercar als que cremen fotografies del rei, però, naturalment no fa res per aturar els atacs feixistes o per identificar als que deixen una bomba a la seu del Bloc o dispararen trets contra Ca Revolta ....

Lerma va vendre als valencians plegant-se a les ordres de Madrid. Lerma va demostrar que tenia un lloc important entre els grans antivalencianistes que hi ha als socialistes. I ara... ¡torna!

Que paren el món, per favor. Vull baixar a la propera parada.