diumenge, 25 de novembre del 2007

La raó per la qual la fotografia que acompanya el text de hui es tant explicita es per que arriba un moment en què el munt de fem que ens envolta es tant normal, tant quotidià que sols ens queda una eixida: tapar-nos el nas i fer un exercici de concentració mental per tal de aillarnos de l'entorn que ens envolta
Expemple 1: La Llei de Règim Econòmic Matrimonial desenvolupa la recuperació del Dret Foral que els valencians vam perdre fa ara 300 anys. El govern espanyol diu que no, que aquesta llei no pot ser i que hui com fa 300 anys, el just dret de conquesta també conegut com "per collons", no ens deixa als valencians recuperar els nostres furs. Aquesta lleia equipara a catalans i valencians, però el govern espanyol torna a dir-nos que no, que els catalans sí, però els del sud no. I em pregunte, ¿que farà el Sr. Camps? ¿Deixará que el govern espanyol aplicant el vell dret de conquesta, li toque els collons?
Exemple 2: El govern del Sr. Camps ha decidit no sols fer servir la censura per a matar un poc mes la nostra llengua tancant els repetidors d'ACPV, si no que a més a més ens vol fer buidar les butxaques. Una nova multa es prepara contra ACPV al temps que el tancament del repetidor de Serra Perenxisa es torna cada vegada mes imminent. Al Sr. Camps jo crec que no li agrada ni la llibertat, ni la llibertat d'expressió ni el dret a la pluralitat informativa. Curiosament l'ofés pel terme "País Valencià" res no diu del terme "Levante español"
Per cert la fotografia es d'un petit hotel sorià i vaig fer-la l'any 2004.