diumenge, 1 de març del 2009

¡ Se sienten, coño. No més país, ni més valencià: Viva España !

Hui el Bloc ha fet un pas mes cap a un lloc incert i indefinit en un viatge que va començar fa 13 anys. El Bloc no ha sabut ni ha pogut arrelar-se en la societat valenciana. En comptes de mantindre les conviccions originals han anant canviant el rumb, a poc a poc, buscant els vents mes afavoridors. El blaverisme regionalista esta orfe i el Bloc veu que la jaqueta estil Unión Valenciana es de la seua talla. Es el moment, és l'hora del canvi. Del roig al blau. Clar que hui no eixiran de blau blaver rabiós però aviat ho vorem.
El blaverisme es un càncer i fa temps que es va colar al Bloc. Tants atacs a Fuster o a Climent, la gracieta del comunicat del dia dels innocents, la mà estesa a la tricolor com a bandera del País i no de la ciutat, el posar misericordiós en parlar de la llengua, la germanor amb els feixistes que tant han fet per desfer el nostre País... tots sabien on acabarien. Aviat serà "la hora de ofrendar nuevas glorias a España" i el Bloc serà el primer en ofrenar, que cal fer mèrits.
El problema del Bloc és que transvestits de blaverets tampoc no hi assoliran res, així que el seguent capitol sera la fagocitacio per part del PPSOE i uns se n'aniran cap el  PP i els altres cap el PSOE, on tingan un buit a la taula i un plat . Com ha de ser !
Portaran a la mani del 25 d'abril  ja les enganxines de "No mos fareu catalans" ?. Temps al temps.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He anat al Congrés del Bloc i ha d'haver estat una realitat paral·lela perquè no he vist res del que tu dius. He vist una ponència socialment més a l'esquerra que mai i senyeres i estelades en l'acte polític de final de Congrés.

Tu has anat? No. I segurament t'has deixat enganyar pels mitjans.

Espere que, vist el to perdonavides i de divinitat, que ens perdones la vida als que ens la juguem defensant el País Valencià.

Salut.

Anònim ha dit...

Se m'oblidava una cosa. Senyera és la bandera de Jaume I. Puntualitze per si alguns tenien dubtes arran d'haver interioritzat massa el missatge de las Provincias i el Levante.

Joan ha dit...

gracies pel teu misatge. Preferisc no respondre't

Anònim ha dit...

Crec que tens raó, Joan. Tot i que em senta fotut en dir-t'ho. Però, els contactes de determinats ajatollahs amb els ex-valencians de la taronja, les relacions un tant estranyes amb CIU, el trencament amb EU, les escasses relacions (o nul·les) amb els sectors intel·lectuals d'esquerra (de dreta, a banda de poc, donen la sensació d'estar dalt del carro del PP) i alguns detallets més, m'indiquen que alguna cosa es cou per tal de captar vots contra-natura. En fi, tant de bo que l'anònim tinga raó i nosaltres vivim en la figuera.
L'home del carrer.

Anònim ha dit...

Jo també vaig anar al congrés i pel que pareix sí que viviu dalt d'una figuera...
vots contra natura? captar vots valencians és anar contra natura? o és que voleu que es capten vots murcians? ala! aneu a votar al psoe per anar contra el pp que és l'únic que sabeu fer...
aneu amb eixe psoe que accepta la coronada com el que més(i sobretot l'estanquera), l'himne ofrenant glories a espanya, que dona suport a les sel·leccions esportives espanyoles, que ha fet una estructura de partit provincial ("per adaptar-se a la realitat", que té tants corruptes com el pp, que ha votat a favor dels pressupostos de camps i en contra de l'informe europeu sobre la moratoria urbanística, que ha permés un govern espanyolista a Navarra, que acceptarà els vots del pp per fer Patxi López Lehendakari,etc, etc, etc.