dilluns, 1 de novembre del 2010

Presupost: La nova eina contra llibertat

Resulta que jo, tu, ell, nosaltres i vosaltres som imbècils.
ELLS, no. ELLS són espavilats de collons.
Resulta que jo, tu, ell, nosaltres i vosaltres ens passem mesos recollint firmes per exigir llibertat. Esta llibertat de la que a ELLS se'ls omple la boca
Resulta que jo, tu, ell, nosaltres i vosaltres estem farts que ELLS censuren, farts que ELLS posen als seus trànsfugues una altra vegada, farts que ELLS vulguen exterminar la nostra llengua i a mi, a tu, a ell, a nosaltres i vosaltres com País.

Resulta que jo, tu, ell, nosaltres i vosaltres portem fins la seu del seu Congrés les nostres firmes que són un crit de llibertat.
I resulta que ELLS diuen que sí, però que no. Que se'ls passen per l'entrecuix però com que ELLS són molt fins i educats en lloc de l'entrecuix ens diuen que es un problema de presupost... de la crisi.

Resulta que jo, tu, ell, nosaltres i vosaltres estem farts. 
Farts de viure amb ELLS,  una colla de neofeixistes que si abans acallavem la llibertat a cop de reial decret ara ho fan, tambè molt democraticament, a cop presupuestari. 

¿S'han mirat ELLS al mirall? ¿I no s`han espantat?

1 comentari:

Raimon Bono i Iranzo ha dit...

El PPSOE sempre contra el català, l'excusa és el de menys. Quan no en posen una en posen una altra. Posats a reduir despesa: per què no eliminen el ministeri de cultura (espanyola)?