dilluns, 26 de març del 2007

Una nit a Madrid


Hui feia una volta per la xarxa quan he trobat alguns blocs de gent coneguda. Mai fins ara havia pensat escriure o tindre un bloc pero tot canvia fins i tots els mes fermes pensaments. El meu fill tambè escriu el seu propi bloc i sovint conec coses llegint-ho que no coneixia directament.

Bé, tot es una nova experiencia. Faré proves per uns dies i després ja vorem.

Hui soc a Madrid, aquesta cada dia menys acollidora ciutat. Es una bogería. Ja ha començat la primavera i fa mes fred que al mes de gener o que a nadal. Ser valencià a Madrid tampoc no es una tasca senzilla pero d'aixó ja en parlarem. Hui nomes que faig una prova per tal de comprovar que l'experiment funciona i que fer servir les tecnologies no es gaire complicat. He de dir-vos que son una força inutil.

Hauria d'explicar la raó del titol del bloc " Qui perd els origens, perd identitat" Bé, es senzill. Es tracta d'un vers d'una canç'o de Raimon. Mirant als politics que governen el nostre País Valencià, no ens sentim identificats, pero tampoc no ens veiem reflectits en els que fan oposiciò. A poc a poc han deixat el territori ple de camps de golf, ciment, apartaments, etc, etc, Una merdeta.
No volem perder els origens per tal de no perdre al nostra identitat.