dissabte, 9 de maig del 2009

La samarreta

L'incident de la samarreta de Mònica Oltra em recorda una vegada més que el País Valencià és, per als dos partits espanyolistes, un espai, una finca on fan i desfan al seu gust i on la "democracia bien entendida" es una de les conseqüències que els valencians hem de patir doncs al País Valencià la democràcia plena encara no ens ha tocat.

1.- No oblidem que el president Camps, peperet, fuig i s'amaga de Les Corts. Si és un corrupte o no ho és, es veurà, si la justícia ho permet, al seu moment. Però de moment el president se'n va i fuig com un covard.

2.- Milagros Martinez, pepereta i presidenta de Les Corts, està al servei del PP. A l'enllaç que hi ha a continuació s'escolta com rep instruccions de Rafael Maluenda ordenant expulse Mónica Oltra. (A l'enllaç s'escolta però curiosament, passen les hores i hi ha mes zones d'àudio que han desaparegut.
Independència del poders.....? Amb els espanyolistes al País Valencià, mai....

3.- I finalment quan Mónica Oltra és expulsada i el diputat psoe-listo SanMartin contínua la seua intevervencio ho fa tan tranquil, com si res no haguera passat. Aire de complicitat dels psoe-listos i  els peperets" Sincerament no se on m'havia quedat..."
Vergonya i complicitat.

Link al video de les corts on  podeu escoltar les instruccions de Maluenda a Martinez:
http://www.canalgv.es/app/player/default.cfm?int_ElementId=4803&int_LanguageId=1#

Text publicat al diaria Levante:
"Cuando Martínez se dispone a reiniciar el pleno, en el último momento se ve cómo Maluenda, tras hablar con Costa en el escaño de éste, se va rápido a hablar con la titular de las Corts y le dice: "Contraorden". Luego le apunta lo que tiene que hacer: "Le haces las tres amonestaciones. La llamas al orden por primera vez, la llamas al orden por segunda vez y..." El sonido ahí, mezclado con la maza de la presidenta, es inaudible, pero la tercera advertencia conlleva la expulsión. Acto seguido, Martínez inicia el pleno y, cuando Oltra ni siquiera ha llegado a su escaño, ya la llama al orden por primera vez. El vídeo muestra a la parlamentaria sorprendida indicando que ya se iba. También se aprecia cómo, ante la actitud de Martínez, decide quedarse. La presidente le hace entonces las tres amonestaciones y la expulsa. "