divendres, 1 de maig del 2009

GILIPOLLES !

El mateix olor a merda fan els uns i els altres; tant li fa si són peperets o psolistos. Entenc que el 25 d'abril no siga festa al nostre País. És normal. Ni  uns ni altres, ho volen. En breu tal vegada declararan el 12 d'octubre com la “Festa Mayor Regional de la Comunidad BalenSiana (La playa de Madrid)”. Ara bé, amb totes les alcaldies que té el Bloc i podent els ajuntaments fixar uns festes pròpies, per què no fan del 25 d'abril una de les festivitats a la seua localitat? 

El mateix olor a merda fan els uns com els altres; tant li fa si són peperets o psolistos. La mateixa colla, la mateixa merda. Es presenta a les Corts Valencianes una proposta perquè el Consell entre a formar part de la institució Llull. Peperets i psolistos, agafadets de la mà, mirant-se els ulls com una dolça parelleta d'amants, voten que no.  Neofatxesblaverets españolitos y olé !  . No és podia esperar mes d'aquesta gent que ja admeten, com si d'un BNV es tractara, el blau i el nom CV

El mateix olor a merda fan els uns i els altres. Una vegada més s'ataquen símbols valencianistes a Gandia (sí, de moment pensaré que el Bloc  - blavera i comunitat pel mig - és nacionalista) Amb la mirada cap a ponent els peperets i psolistos no diuen res que siga interesant.  Callen, probablement, amb gust.

Rus, eixa deixalla que no te desperdici, anima “a rematar els mestres gilipollas que diuen “aleshores” i “ gairebé”” (Garzón vine i actua que això pot ser un genocidi !!!!! ) Jo no soc mestre però dic aleshores i gairebé. He de senrtir-me amenaçat per aquest munt de merda ? 

El silenci dels qui haurien d'actuar és la nostra amenaça