dimarts, 11 de setembre del 2007

Las tropas nacionales han alcanzado ...


Senzillament em fan fàstic. Jo diria que son un munt de merda. Podria passar l'estona tractant de trobar arguments polits, però no hi val la pena. Es tard i estic tip de tant poca vergonya.
Una vegada més eixa colla de feixistes han decidit que han de posar portes al camp i prohibir TV3. I jo que pensava que el General havia mort i descobrisc una vegada mes que el seu esperit encara té arrels al nostre País i entre els nostres polítics!. El fet no es tant sols prohibir, censurar, callar, vetar o quantes accepcions més vullgueu fer servir, la TV3, l'objectiu al centre de la diana, es matar una llengua. La nostra llengua. Una cultura. La nostra cultura. I aixi i a poc a poc "las tropas nacionales van alcanzado sus últimos objetivos...."
No oblideu, amics, que a Madrid el govern socialista tampoc no ha volgut fer-ne res. No oblideu que al govern espanyol hi ha un grapat de ministres valencians i no oblideu que cap d'ells no ha fet res. Heu sentit a , Maria Teresa Fernández de la Vega, Pedro Solbes, Bernat Soria ...No, clar que no. Ja sabeu "et sents valencià, per a ofrendar glorias a EspaÑa..." . Tampoc no diu res Clos.
Tant li fa si son "pepers" o "socialistes". Ara ens diuen que Fernández de la Vega será la número 1 del psoé per València. I ...? De segur que el millor lloc per a ella es Madrid i per això la tindrem per aqui fent campanya.